De Band

Bezwaren Fanfare is opgericht in het najaar van 2011. Na een jamsessie van Joost, Tim en Marco om wat geld bij te verdienen op straat week dit drietal nooit meer van elkaars zijde. Na een aantal maanden op straat te hebben gespeeld en repertoire te hebben opgebouwd rolden de eerste optredens binnen en was Bezwaren Fanfare geboren. Sander is met zijn mandoline al vanaf het begin af aan een goede vriend en regelmatige gastmuzikant, en is sinds de lente van 2014 een vast onderdeel van de band. Laatste aanwinst is Kasper die ons met zijn contrabas compleet maakt.

Buiten het nog altijd met veel plezier op straat spelen doen ze graag verschillende soorten optredens; festivals en poppodia, maar ook bruiloften en andere feesten en partijen, zelfs heeft deze band al tweemaal in het theater gestaan. Ze zijn dus van alle markten thuis en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Naast de vaste muzikanten Joost, Tim, Marco, Sander en Kasper speelt Bezwaren Fanfare regelmatig met gastmuzikanten, o.a.:
Luuk Lenders, een fantastische, kunstzinnige fluitspeler die met elke fluit die waar dan ook ter wereld gemaakt is uit de voeten kan.
Butet Tamba, deze enorm getalenteerde zangeres, percussionist, en gitarist bezorgt bij de eerste klank van haar stem al kippenvel.
Gera Kruithof, een violiste die de lyrische kant van Bezwaren Fanfare heerlijk kan benadrukken.